Kuopioleiri 2016 kevät

Historiallisten tanssien wikistä
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Lyhyesti:

  • Mikä: Historiallisen tanssien kevätleiri 2016
  • Milloin: 13.-15.5.2016
  • Missä: Kuopion Siilinjärvellä, Punttisilimässä
  • Majoittuminen: Mökkimajoitus 7 hengen huoneissa, tuokaa lakanat.
  • Hinta: 50€ (ruoka ja majoitus)
  • Leiriläispaikkojen määrä: 70 henkilöä (leiri järjestyy, jos 50 henkilöä ilmoittautuu)
  • Ohjelma: Löytyy täältä
  • Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen on sulkeutunut. Nähdään leirillä :)Historiallisten tanssien kevätleiri 2016[muokkaa]

Mikä[muokkaa]

Kuopion historialliset tanssijat kutsuvat historiallisten tanssin harrastajat kokoontumaan yhteen tanssin ja ilonpidon merkeissä. Nyt Lentävä Kalakukko suuntaa kohti Kuopiota ja Siilinjärveä, jossa kokoonnumme Saarisjärven rannalle Punttisilimään helluntain jälkeisenä viikonloppuna 13.-15.5.2016.

Leirin tapahtumasta löytyy Facebook-tapahtumasivu, jota Facebookkia käyttävät voivat seurata uutisia ja tapahtumien kulkua.

Leirin ohjelma on julkaistu.

Suomen historiallisen tanssin harrastajat pitävät vuosikokouksensa leirillä ja valitsevat uuden hallituksen.

Missä[muokkaa]

Kuopion Siilinjärvellä sijaitsevassa Toimintakeskus Punttisilimässä.

Marjomäentie 312
71840 Kuuslahti
(Siilinjärvi)

Keskus on noin 13 kilometrin päässä Siilinjärven keskustasta.

Punttisilimän toimintakeskus on yksikerroksinen hirsirakennus. Sen pihaan kuuluu seitsemän mökkiä, joissa kaikissa kaksi tupaa, ja rantasauna.

Mitä mukaan[muokkaa]

Kokeneet leiriläiset ovat koonneet hyvän muistilistan mukaan otettavista asioista. Lista löytyy tämän linkin takaa. Tällä kertaa mukaan ei kuitenkaan tarvitse omia patjoja tai peittoja, mutta lakanat ovat tarpeen.

//Viime hetken päivitys, koska järjestäjätkään eivät ole opiskeleet Toimintakeskus Punttisilimän esittelyä ulkoa. Tuvissa on patjat ja peitot seittemälle hengelle.

Ilmouttautuminen ja maksaminen[muokkaa]

Ilmoittautumislomakkeeseen pääsette tästä.Ilmoittautumislomake sulkeutuu 30.4. Leirille on varattu 70 paikkaa leiriläisille. Leirin hinta on 50€ leiriläiseltä. SYKKEEN-jäsenille leirimaksu on 40€. Muistattehan ottaa korttinne mukaan ja näyttää ilmoittautumisen yhteydessä tarranne.

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee tilinumero, johon leiriläinen maksaa osallistumismaksunsa. Maksun takaraja 30.4., jonka jälkeen peruutuksia ei enää hyvitetä. Maksamalla varmistaa paikkansa leiriläisenä.

Leiri järjestetään, jos 50 ihmistä on ilmoittautunut leirille. Muussa tapauksessa rahat palautetaan.

//muokkaus 1.5. ilmoittautumislomake on suljettu. Nähdään leirillä.

Käytännön järjestelyt[muokkaa]

Leiri pyörii talkoilla, joten edellytämme jokaiselta leiriläiseltä osallistumista järjestelyihin. Osuus voidaan suorittaa joko ohjelman tuottamisella, keittiössä, saunan huollolla tai loppusiivouksessa. Leiriläisen kotimatkan pituus määrittää, mihinkä työhön velvoitamme ja minä päivänä. Tässä lista töistä, joita olemme suunnitelleet. Talkootyöpisteen voi varata etukäteen pistämällä sähköpostia tanssileirit[at]gmail.com tai kuohitar[at]gmail.com postiin.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään ruoka-aineallergiat ja rajoitukset, joten vastaathan selkeästi.

Rantasauna on toimintakeskuksen ainoa paikka, jossa on suihkut. Leirin ohjelmaan on varattu aika naisten ja miesten omille sauna- että suihkuvuoroille pitkin viikonloppua. Sekasauna toteutetaan myös. Vuorot tulevat näkyville leirin ohjelmassa.

Siilinjärven keskustaan pääsee VR:n tai Matkahuollon avulla. Kuopioon asti pääsee myös Onnibussilla sekä lentokoneella. Paikallisliikenne ei kuitenkaan vie Punttisilimän viereen, joten kannattaa kysyä ajoissa hakijaa asemalta.

Kuopiosta Siilinjärvelle kyyti hoituu Kuopion seudun joukkoliikenteen kautta. Linjat 31, 35 ja 40 kulkevat Siilinjärvelle ja kaikki linjat kulkevat Siilinjärven linja-autoaseman kautta. Linjojen aikataulut näkyvät täällä. Lipun hinta on 5,50€ (eli lähes sama kuin matkustaisi kerran HSL:n seudulla). Linjojen lähtöpysäkki on Kuopion kaupungintalon takana Maljalahden kadulla. Kuopion seudun liikenteen lähtöpysäkit on nähtävissä täältä. Joukkoliikennettä käyttävät ja Siilinjärveltä hakua tarvitsevat voivat kirjoittaa tietonsa seuraavaan tiedostoon.

Tositarkoitsella autokyytiä tarvitseville ja tarjoaville on nyt julkaistu dokumentti, jossa voi ilmoittaa tarpeensa. Tässä polku dokuun. Se on excel-pohjainen, kaikkien vapaasti muokattavissa. Ohjeet käyttöön löytyvät dokumentin ylälaidasta. Päivittäkää itsenäisesti listaa, järjestäjillä ei ole aikaa valvoa.

Yhteystiedot[muokkaa]

Sähköpostitse: tanssileirit[at]gmail.com tai kuohitar[at]gmail.com Tai kirjoittamalla Facebook-tapahtuman seinälle.