Syksyn 2009 tanssileiri

Historiallisten tanssien wikistä
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

"Turun" ensimmäinen tanssileiri pidettiin Liedossa... Parmaharjun urheilutaloon kerääntyi n. 70 tanssijaa, ja hauskaa oli - oudoista saunatiloista huolimatta ;) Alla leirin tiedottelua, suurin osa viimehetken infosta päätyi kuitenkin muille nettisivuille ja sähköpostiin Tanssiwikin kaaduttua juuri leirin alla.


Historiallisista tansseista kiinnostuneet pääsevät seuraavan kerran hiomaan taitojaan Turun tienoilla, Turun keskiaikaseura Unikankare ry:n taustatuella. Marraskuisten myrskyjen ja loskasään myllertäessä ulkona kerääntyy tanssikansa yhteen pitämään hauskaa ja oppimaan uutta. Ohjelmasta löytyy jokaiselle jotakin – niin aloittelijat kuin tanssimestaritkin ovat tervetulleita!


Tällä sivulla tulemme julkaisemaan tapahtumaa koskevia tietoja (aikatauluja ym.) sitä mukaa kun niitä kertyy...

Käytäntö[muokkaa]

1. Mitä, missä, milloin, kenelle
[muokkaa]

Tanssileiri Liedossa, Parmaharjun urheilukeskuksessa 13.-15.11.2009. Urheilukeskus sijaitsee n. 5 km Liedon keskustasta Hämeenlinnan suuntaan. Osoite on Pränikkäläntie ?. Paikalle saa saapua n. ? alkaen. Ohjelmaa tulee (toivomme) sekä aloittelijoille että jo kauemmin historiallisia tansseja tanssineille, ja tod.näk. muutakin kuin historiallista. Paikalle mahtuu n. 60 henkilöä.

2. Tapahtumapaikka
[muokkaa]

Urheilukeskus on kahdessa kerroksessa. Ylhäällä on iso sali, jossa opetetaan ja tanssitetaan isompia ryhmiä, sekä kahvio ja keittiö. Kahviotilasta raivataan pöydät pois päivällä, ja siellä on ohjelmaa ja opetusta pienikokoisemmille ryhmille. Alhaalla on punttisali, jossa päivällä pidetään tavaroita, ja saa siellä nukkuakin jos mahtuu. Alhaalla on myös vessat ja sauna- ja pesutilat. Leiriläisille varataan toisesta jääkaapista tilaa kylmäruokatavaroiden säilytystä varten. Keittiö pyhitetään lauantaina pääsääntöisesti kokeille, mutta eiköhän sitä hellaa/uunia voi vielä lounastauolla käyttää. Käytössä on myös mikro, kahvi- ja vedenkeitin. (Ja pakastinkin on). Paikoitustilaa on runsaasti. Astioita on myös, joten omia astioita ei tarvitse tuoda mukanaan, mutta saa toki jos niin haluaa. (Tiskikonekin löytyy).

3. Yöpyminen
[muokkaa]

Yöpyminen tapahtuu lattiamajoituksena lähinnä isossa salissa. Tarkoittaa käytännössä sitä, että sekä pe että la jossain vaiheessa sali rauhoitetaan nukkumiselle ja kukkujat siirtyvät alakertaan, jossa myös pysyvät, kunnes siirtyvät nukkumaan. Mukaan siis makuualuset/makuupussit/tyynyt/peitot, missä nyt nukkua haluatte. Suosittelemme myös korvatulppia. Ottakaa myös huomioon, että pedit pitää päiväksi korjata pois tanssin tieltä, joten ihan koko makuuhuonekalustoa ei suositella… Jollei lattiamajoitus sovi selällesi tms., löytynevät lähimmät majoituspalvelut moneen vaatimustasoon Turusta, n. 15km/20 min. ajomatkan päästä.

4. Ruokailu
[muokkaa]

Leirimaksulla tarjotaan:
- tervetulokahvi/-tee
- aamupuuro, teetä ja kahvia. Jos rahaa jää, sitten mahdollisesti myös jotain leipää ja päällystettä.
- lauantain illallinen
- lauantailounaansa tod.näk. jokainen hoitaa itse, vaikka lähimmät kaupat/Hesburger/kahvila/apteekki/R-kioski/yms. sijaitsevat Liedossa, n. 5km:n päässä.

5. Hygienia
[muokkaa]

Tapahtumapaikalla on kaksi saunaa suihkuineen. Koko viikonlopun ajan ns. pikkusaunassa on naisten sauna, isossa saunassa on ensin miesten sauna, sitten sekasauna. Omat pyyhkeet ja pesuaineet, kiitos.Vessoja on ylhäällä yksi ja alhaalla muutama.


6. Ilmoittautuminen
[muokkaa]

Ilmoittautuessasi, mainitse seuraavat asiat:

Nimi

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Oletko tapahtuman aikana täyttänyt 18 vuotta?

Kotikunta

Allergiat ja erikoisruokavaliot°

Ohjelmatoiveet – mitä haluat tanssia ja oppia?


Ilmoittautumiset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen tanssileiri.turku@gmail.com.


°Tarkasti ja selkeästi, kiitos. Kaikkein monimutkaisimpia ruokavalioita emme välttämättä pysty toteuttamaan

7. Hinta ja maksaminen
[muokkaa]

Hinta varmistuu myöhemmin, oletettavasti se asettuu 20-25€ paikkeille. Tarkemmat ohjeet maksamisesta tulevat myöhemmin.


8. Saapuminen
[muokkaa]

Julkisilla:
Junalla/linja-autolla/lentokoneella Turkuun. Rautatieasemalta heti vasemmalle, Ratapihankatua n. 500 m linja-autoasemalle ja etsi sieltä laituri 11. Lentokentältä bussi nro 1, pyydä kuskia jättämään lähelle linja-autoasemaa ja etsi sieltä laituri 11. Laiturilta 11 lähtee bussi nro 280 (joskus numerolla 282 tai 285) Lietoon. Osta lippu Nuolemolle (hinta n. 4-5 euroa). Kun bussi lähtee liikkeelle, soita järjestäjien puhelimeen, jotta tiedämme noutaa sinut. Nuolemo on päätepysäkki, jää siellä pois ja odota että joku järjestäjistä ehtii paikalle.

Omilla kulkuvälineillä:
Tiedot tulevat myöhemmin. Paikoitustilaa omille autoille on runsaasti

Ohjelma[muokkaa]

Myöhemmin (lokakuun loppupuolella)

Kyydit[muokkaa]

Suosittelemme erittäin lämpimästi kimppakyytejä. Varastamme siis kesän leirin erinomaisen idean, ja lisäämme sivun alalaitaan osion ”kyydit”. Ilmoitelkaa kyytitarjouksia ja –tarpeitanne ja löytäkää toisenne, näin autatte meitä valtavasti. Kiitos.